Karczma
Gotujemy ze świeżych składników
Karczma specjalizuje się w serwowaniu potraw tradycyjnej kuchni polskiej.
W menu znalazło się miejsce zarówno dla ręcznie lepionych pierogów, jak też szlachetnych i dzikich mięs ubranych w aromatyczne zioła. Dawno zapomniane przepisy i receptury ożywione w karczmianych garncach zachwycają prostotą
i wybornym smakiem. Serwuje się tu także dania wegetariańskie. Zgodnie
z duchem czasu i miłością do tradycji.
W menu znalazło się miejsce zarówno dla ręcznie lepionych pierogów, jak też szlachetnych i dzikich mięs ubranych w aromatyczne zioła. Dawno zapomniane przepisy i receptury ożywione w karczmianych garncach zachwycają prostotą
i wybornym smakiem. Serwuje się tu także dania wegetariańskie. Zgodnie
z duchem czasu i miłością do tradycji.









Poprzednie
Następne
Nasze jedzenie przygotowane jest z pasją
Przycupowi bliska jest idea Slow Food: W zgodzie z naturą, w zgodzie z tradycją,
w zgodzie z człowiekiem.Wszystkie produkty pozyskiwane są od sprawdzonych, głównie lokalnych dostawców, najwyższej jakości, a potrawy przyrządzane bez dodatków chemicznych. Na karczmianych ławach goszczą głównie tradycyjne napitki staropolskie.Piwa rzemieślnicze lokalnego browaru Roch, pitne miody Pasieki Jaros, jednej z najstarszych w Polsce, okowity, śliwowice. Jako jedyni
w Kotlinie Jeleniogórskiej serwujemy wyborne wina Transylwanii.
w zgodzie z człowiekiem.Wszystkie produkty pozyskiwane są od sprawdzonych, głównie lokalnych dostawców, najwyższej jakości, a potrawy przyrządzane bez dodatków chemicznych. Na karczmianych ławach goszczą głównie tradycyjne napitki staropolskie.Piwa rzemieślnicze lokalnego browaru Roch, pitne miody Pasieki Jaros, jednej z najstarszych w Polsce, okowity, śliwowice. Jako jedyni
w Kotlinie Jeleniogórskiej serwujemy wyborne wina Transylwanii.